Astazi vorbim de case metalice Wolf Construct si avantajele acestora versus zidarie sau lemn. Conflictul din Ucraina a avut un impact negativ asupra economiei. Costurile ridicate pentru consumatorii de energie au determinat schimbari majore in lumea constructiilor. 

case metalice Wolf Construct

Cateva motive sa alegi case metalice Wolf Construct

Constructiile noi cu eficienta energetica ridicata sunt foarte populare in contextul actual. Mai jos enumeram cateva dintre calitatile caselor cu schelet metalic Wolf Construct.

Fundatiile sunt ieftine, deoarece sunt pana la de 3 ori mai usoare in comparatie cu fundatiile caselor din zidarie. Se inregistreaza astfel economii masive la materiale de constructie si manopera. Diferenta de pret poate fi folosita pentru finisaje interioare, mobilier, un sistem de incalzire mai performant.

Calitatea si precizia executiei sunt factori decisivi in aprecierea unui produs final in constructii. Toate profilele metalice sunt debitate computerizat la dimensiuni exacte in fabrica noastra. Asamblarea se realizeaza fara sudura pe santier, cu precizie milimetrica.

Durabilitatea unei case din metal este cel putin egala cu cea din zidarie. Scheletul cladirii nu este expus direct la mediul exterior, deci durabilitatea va fi extinsa. In plus, chiar daca intra in contact cu exteriorul, otelul zincat este garantat 75 ani de producatorul austriac Voestalpine. Acesta garanteaza ca rezistenta otelului este de 75 ani in aer liber.
Structura casei este invelita pe exterior cu placi din OSB sau fibrociment. Placile au rol de material suport pentru termoizolatia exterioara din polistiren sau vata bazaltica. La interior, profilele metalice sunt umplute cu vata bazaltica si apoi placate cu gips carton. Orice constructie metalica realizata de noi are 10 ani garantie pentru vicii ascunse.

Executia rapida in orice anotimp. Practic discutam de un beneficiu real pentru viitorul beneficiar. Orice etapa in afara de constructia fundatiei si aplicarea tencuielii decorative se executa fara probleme in sezonul rece. Spre exemplu, o casa de 200 metri patrati se finalizeaza intr-un termen estimat de 90 - 120 zile (in functie de complexitate).

Ce castigi pe termen lung?

Spatiu interior maximizat. Casele din structura metalica prezinta cel mai bun raport intre suprafata construita si cea utila. Profilele metalice din pereti au grosime redusa, oferind o suprafata mai mare utila. In medie, o casa metalica de 100 mp construiti ofera o suprafata utila cu doar 10-12% mai mica decat cea construita. In schimb, o casa clasica din zidarie are suprafata utila mai mica cu 20-25%.

Consum redus de energie. Costurile anuale de incalzire pentru o casa metalica sunt cu 75% mai mici decat la zidarie. Pachetele dedicate din oferta noastra au fost optimizate energetic pentru a obtine un confort termic maxim in bugetul alocat.

Rezistenta seismica este punctul forte al unei cladiri pe structura metalica. Otelul poate absorbi si distribui fortele seismice mai eficient decat alte materiale, precum caramida sau lemnul. Structura flexibila este proiectata sa se adapteze la miscarea pamantului in timpul unui cutremur.

Concluzii despre case metalice

Structura metalica este o solutie eficienta, durabila si economica pentru constructii de case. Totodata, va invitam pe aceasta cale sa vizionati sectiunea noastra de modele case metalice Wolf Construct. Orice model de casa se poate proiecta sau modifica cu usurinta dupa nevoile beneficiarului. Procesul dureaza aproximativ 3 saptamani.

Lasă un comentariu

Mai multe

Intrebari si raspunsuri despre modificarea pachetelor de constructii case

Pot inlocui anumite materiale din echiparile Standard, Silver, Gold sau Platinum?

Ce ar trebui sa stii inainte de constructia casei: sfaturi si ponturi

Aveti cateva sugestii pentru mine in etapa de prospectare a pietei?