Despre Wolf Construct

Echipa noastra are o vasta experienta in constructii civile si industriale. Ne plac provocarile si tehnologiile noi, adoptate la scara larga si eficiente. Perseverenta si pasiunea pentru constructii definesc intreaga noastra activitate. De aceea, dezvoltam solutii personalizate impreuna cu clientii nostri, care sa raspunda nevoilor acestora. Misiunea noastra este de a depasi asteptarile dumneavoastra, prin livrarea proiectelor la timp si in limita bugetului agreat. Wolf Construct poate gestiona toate aspectele constructiei, incepand de la proiectare si constructia fundatiei, pana la predare la cheie.Adresa noastra

Snagov, strada Grivitei nr. 25, jud. IlfovOfertare si programari la showroom

Pentru oferte personalizate de constructii si proiectare apasati butonul mare de mai jos "Calculator Pret Constructie Casa". Aplicatia va permite sa introduceti suprafetele casei dorite, iar apoi sa vizualizati pachetele de constructie si preturile actualizate la zi.
In pasul final introduceti datele de contact si programati o vizita la showroom-ul nostru din Snagov. Puteti atasa si documentatia terenului, proiectul sau schitele pentru arhitectul nostru (recomandat). Veti fi contactat telefonic de un inginer pentru a confirma programarea.
Vizitele fara programare nu sunt posibile.


Pentru alte tipuri de solicitari, apasati pe cerere de oferta generala. Pentru constructii case va rugam sa utilizati butonul (nu link-ul).
Perioada de procesare pentru cereri de oferta este de 1-3 zile lucratoare, in functie de volumul si complexitatea solicitarilor curente.Contact Wolf Construct

Inainte de a ne contacta telefonic va rugam sa cititi sectiunea de mai sus ↑↑↑

birou inginer vanzari:
+40729.382.543
birou arhitect:
+40747.922.413
email relatii business-to-business:
office@wolfconstruct.ro

L - V: 10.00 - 19.00
Sambata: 10.00 - 16.00
Duminica: inchis