Contact Wolf Construct - firma de constructii case si hale metalice. Wolf Construct este o companie ce are ca domeniu principal de activitate constructiile pe structura metalica, servicii complete cu proiectare inclusa.

Despre Wolf Construct

Echipa noastra are 12 ani de experienta in constructii civile si industriale. Ne plac provocarile si tehnologiile noi, adoptate la scara larga si eficiente. Perseverenta si pasiunea pentru constructii definesc intreaga noastra activitate. De aceea, dezvoltam solutii personalizate impreuna cu clientii nostri, care sa raspunda nevoilor acestora. Misiunea noastra este de a depasi asteptarile dumneavoastra, prin livrarea proiectelor la timp si in limita bugetului agreat. Wolf Construct poate gestiona toate aspectele constructiei, incepand de la proiectare si constructia fundatiei, pana la predare la cheie.Ofertare si intalniri la showroom

Ne face placere sa va informam ca suntem complet digitalizati.
Pentru ofertare de constructii case, utilizati butonul "Calculator Pret Constructie".
Calculatorul permite introducerea suprafetelor dorite, vizualizarea pachetelor de constructie si a dotarilor optionale, precum si a preturilor, in doar cateva clickuri.
In pasul final al configuratiei, dupa introducerea datelor personale, puteti programa online o intalnire fizica la showroom-ul Wolf Construct. Va recomandam sa atasati si documentatia terenului / proiectului pentru o analiza preliminara inainte de intalnire.
Ulterior, veti primi un apel telefonic pentru confirmarea programarii. Din pacate, vizitele fara programare nu sunt posibile.


Pentru alte tipuri de solicitari, apasati pe "Cerere de Oferta Generala". Pentru constructii de case va rugam sa folositi configuratorul special de mai sus!
Perioada de procesare pentru o cerere de oferta generala este de maxim 3 zile lucratoare, in functie de volumul si complexitatea solicitarilor curente.Adresa noastra

Snagov, strada Grivitei nr. 25, jud. IlfovProgram de lucru

L - V: 10.00 - 19.00
Sambata: 10.00 - 16.00
Duminica: inchisContact

Inainte de a ne contacta direct va rugam sa cititi cu atentie sectiunea de mai sus dedicata ofertarii↑

birou inginer vanzari:
+40729.382.543
birou arhitect:
+40747.922.413
email relatii business-to-business:
office@wolfconstruct.ro